hun/ eng
keresés
kosaram
Fontos díjat nyert szezonkampányával a BFZ

Hír

Fontos díjat nyert szezonkampányával a BFZ

Május 31-én este átadták Magyarország egyik legrégebbi és legrangosabb kreatív reklámversenye, a Hipnózis 2023 díjait. A versenyen Fotó és illusztráció kategóriában a Budapesti Fesztiválzenekar ezüst helyezést ért el a 2023–24-es szezonfüzethez készült, Közösségre hangolva – 40 éves a BFZ című különleges fotósorozatával.

Ez az egyetlen olyan hazai verseny, amelynek zsűrizésében külföldi kreatívigazgatók is részt vesznek. Célja a hazai kreativitás ösztönzése és díjazása, valamint a kreatívügynökségek támogatása ismertségük és elismertségük növelésében. A Budapesti Fesztiválzenekar csapata a McCann Budapesttel dolgozott együtt a kampányon, melynek fotóit Máté Gábor fotóművész, a MOME Budapest tanszékvezető tanára készítette. A fotók a BFZ 40., jubileumi évadát bemutató szezonfüzetéhez készültek, melyet online itt lapozhatnak át.

Köszönjük közönségünknek, művészeinknek és stábtagjainknak, hogy megosztották velünk történeteiket a BFZ elmúlt 40 évéből, és engedték, hogy ezeket fényképeken örökítsük meg. Ez a díj nemcsak róluk, nekik is szól!

A BFZ 40 – Közösségre hangolva című kampányunk fotóit és a hozzájuk tartozó történeteket az alábbi linkeken találják:

Éjféli randevú

Újjászülető papírszékek

A BFZ otthonról is ünnep

Szülinapi szerenád

Egy turnén bármi megtörténhet

Sorsfordító Kakaókoncert

Operák fantáziavilágában

A legszebb kapocs