hun/ eng
keresés
kosaram
Támogatói Klub

Támogatói Klub

Csatlakozzon Ön is a Budapesti Fesztiválzenekar Támogatói Klubjához!

Zeneszerető barátaink elkötelezettsége nélkül a BFZ nem lehetne az, ami: világhírű zenekar, amely egyformán otthon érzi magát a világ legrangosabb koncerttermeiben és Magyarország legapróbb falvaiban is. Támogatásuk nélkül edukációs és közösségi programjaink sem jöhetnének létre.

Szeretettel várjuk Önt is a BFZ nagy családjában! Az oldalon lejjebb görgetve akár azonnal csatlakozhat Támogatói Klubunkhoz. További tájékoztatásért, kérjük, forduljon hozzánk a tamogatoiklub@bfz.hu e-mail-címen vagy a +36 1 882 7671-es telefonszámon!

Támogatói Klubunk összes tagja több mint egy héttel a hivatalos megjelenés előtt vásárolhatja meg bérletét.

Pártoló tagjainkat karácsonyi pezsgős koccintásra és évente több exkluzív főpróbára hívjuk.

Mecénásaink részt vehetnek a koncert szünetében rendezett fogadásokon, turnéinkon és támogatói vacsoráinkon.

A karmester körének arany fokozatú tagjai pedig Fischer Ivánnal koccinthatnak egy hangversenyünk után.

A klubtagság előnyei:

A támogatás eljuttatásával automatikusan érvényessé válik tagsága a Támogatói Klubban. Amennyiben banki átutalással vagy egyéb módon már befizette támogatását, nincs további teendője. Köszönjük, ha 2020-ban is úgy dönt, hogy Támogatói Klubunk tagjaként segíti zenekarunk működését!

További tájékoztatás: tamogatoiklub@bfz.hu / +36 1 882 7671

Klubtagjaink összejövetelek, vacsorák, bensőséges hangulatú kávézások és főpróbák során válnak a BFZ életének fontos részévé: hónapról hónapra egyre jobban megismerik egymást és a BFZ muzsikusait, stábtagjait. Támogatói főpróbáinkon, a koncertek szünetében, illetve klubeseményeinken már életre szóló barátságok is köttettek. Csatlakozzon Ön is ehhez a rendkívüli közösséghez!

A Támogatói Klub már a Facebookon is megtalálható: amennyiben Ön már tagja a Klubnak, kérjük, csatlakozzon zártkörű Facebook-csoportunkhoz a linkre kattintva.