hun/ eng
keresés
kosaram

Hogyan csatlakozhatok a BFZ Támogatói Klubjába?

A csatlakozás folyamata lépésről lépésre

Csatlakozás a Támogatói Klubhoz


A BFZ Támogatói Klubjához az éves klubtagsági díj befizetésével lehet csatlakozni. A tagság naptári évre szól: új támogatóként az év folyamán bármikor csatlakozhat Klubunkhoz, az éves megújítási időszak pedig minden évben február végéi tart.

A tagsági díjat weboldalunkon bankkártyával, banki utalással, illetve Bécsi úti irodánkban személyesen fizetheti be. Ezután további teendője nincs, automatikusan Támogatói Klubunk tagjává válik.

Javasoljuk, hogy a bfz.hu oldalon a profiloldalának „beállításaim” menüpontjában adja meg pontos adatait és engedélyezze a kapcsolattartást, hogy e-mailben értesíthessük támogatói eseményeinkről és a klubtagoknak kínált különleges lehetőségekről. Ha szívesen látná nevét támogatóink névsorában, kérjük, ugyanitt engedélyezze neve feltüntetését is.

Bankkártyás fizetés


Támogatását egyszerűen, néhány kattintással befizetheti a weboldalunkon található biztonságos űrlap kitöltésével, bankkártyaadatai megadásával.

A bankkártyás fizetés folyamata:

  • Kérjük, a „támogatói szint” mezőben válassza ki, milyen szinten kívánja támogatni zenekarunkat.
  • A jelölőnégyzetek segítségével jelölje meg, hogy 35 éven feletti vagy aluli-e. (Amennyiben Ön még nem töltötte be a 35. életévét, Fiatal Barátunkként minden fokozaton 50%-os kedvezményben részesül.)
  • Írja be a választott támogatási összeget, a legördülő menüből válassza ki a pénznemet, majd azt, hogy bankkártyával vagy PayPallal kíván-e fizetni.
  • A PayPalt akkor ajánljuk, ha már van PayPal-regisztrációja, és gyakran használja ezt a felületet. Ezután töltse ki a megfelelő mezőket a személyes adataival (megszólítás, név, e-mail-cím).
  • Végül fogadja el a BFZ Adatkezelési Tájékoztatóját, és kattintson a FIZETÉS gombra. Az itt megjelenő oldalon ellenőrizheti adatait, majd ismét a FIZETÉS gombra kattintva a rendszer átirányítja Önt a SimplePay (vagy ha a PayPalt választotta, a PayPal) fizetőfelületére.
  • Itt – ha már korábban regisztrált – Simple fiókjának bejelentkezési adataival is fizethet, vagy pedig a megjelenő, bankkártyához hasonló felület megfelelő mezőinek kitöltésével tudja megadni bankkártyájának adatait. (A Simple fiók egyidejű regisztrációja lehetséges, de nem kötelező opció.)

A bankkártyás fizetés előnye, hogy weboldalunkon pár percen belül láthatóvá válik a támogatói fokozata.

Banki átutalás


Támogatását banki utalással is eljuttathatja A Budapesti Fesztiválzenekar Alapítványhoz.
A HUF bankszámlaszámunk: 10918001-00000089-59160000.

A további, különböző devizanemekhez tartozó bankszámlaszámainkat, banki adatainkat ITT találja. Kérjük, a megjegyzésben tüntesse fel: „Támogatói Klub”. Fontos: kérjük, vegye figyelembe, hogy a banki utalással érkező támogatások könyvelése több (általában 3-5) munkanapot is igénybe vesz.

Személyes befizetés

A Budapesti Fesztiválzenekar irodájában (Kiscelli Irodaház,1034 Bécsi út 126.) nyitvatartási időben személyesen is befizetheti adományát, készpénzben és bankkártyával is.

Adóigazolás

Amennyiben az adományozó nem magánszemély, és adományozási szerződésre és adóigazolásra van szüksége, kérjük, jelezze e-mailben a tamogatoiklub@bfz.hu címen. Alapítványunk az adóigazoláshoz szükséges adományozási szerződés megkötése után kiállítja az igazolást a cége számára. Az adóigazolásokat nem áll módunkban automatikusan kibocsátani, ugyanis a banki utalás során nem derülnek ki a szerződésben és igazolásban kötelezően feltüntetendő adatok. Ezért, kérjük, minden esetben jelezze e-mailben, ha adóigazolásra van szüksége.