hun/ eng
keresés
kosaram

Tagságmegújítás – kérdések és válaszok

Emelkedtek 2022-ben BFZ Támogatói Klubjának tagsági díjai?

Nem. A tagdíjak összege idén is változatlan marad.

Mennyi idén az egyes fokozatok díja?

A bronz pártoló fokozat éves díja 30 ezer forint, az ezüst pártolóé 60 ezer forint, az arany pártolóé 120 ezer forint, a bronz mecénási tagdíj 180 ezer forint. A további tagsági díjakról ITT tájékozódhat a KLUBTAGSÁG ELŐNYEI című táblázat egyes fokozataira kattintva.

Mire fordítja a BFZ a támogatást?

Minden egyéni adományt világszínvonalú programjaink megrendezésére, illetve ifjúsági és közösségi programjainkra fordítunk.

Hogyan újítható meg a klubtagság?

Tagságát a bfz.hu weboldalon való bejelentkezés után a támogatói profiljában, bankkártyás fizetéssel újíthatja meg a legkényelmesebben. Támogatói profilját a bejelentkezés után jobbra fent a saját nevére kattintva éri el, és az itt megjelenő oldalon balra tudja kiválasztani a „Támogatói Klub” menüpontot. Az éves támogatói díj befizetésével klubtagsága automatikusan megújul, további teendője nincs. Amennyiben inkább utalással vagy személyes befizetéssel juttatná el számunkra adományát, nincs szükség arra, hogy a weboldalunkon jelezze megújítási szándékát.

Mi a BFZ Alapítvány bankszámlaszáma?

Bankszámlaszámunkat itt találja.

Milyen megjegyzéssel érdemes elküldeni a banki utalást?

Kérjük, a könnyebb beazonosítás érdekében a megjegyzésben tüntesse fel: „támogatói klub”.

Banki utalással megújított támogatás ellenére érkezett meg a megújításra figyelmeztető levél. Miért?

Amennyiben Ön az elmúlt napokban újította meg tagságát, kérjük, hagyja figyelmen kívül ezt a levelet. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a banki utalással érkező támogatások könyvelése több (akár 5-7) munkanapot is igénybe vehet. Köszönjük megértését!

Mikor érkeznek meg postán/e-mailben az évad programját bemutató szezonfüzetek?

Hagyomány szerint támogatóink értesülhetnek elsőként a BFZ új évadjának műsoráról. A programot tartalmazó szezonfüzetet március második felében kapják kézhez a BFZ weboldalán megadott postázási címükön, illetve elektronikus-formátumban e-mailben is.

Mik az idei támogatói bérlet-elővásárlási időpontok?

Támogatói Klubunk tagjai a 2022–23-as évadra akár két héttel a nagyközönség előtt vehetik meg bérleteiket. A támogatói bérletvásárlás március 22-én kezdődik A karmester köre elővásárlási napjával (fokozattól függően különböző időpontokban). Mecénásaink március 23-án vásárolhatnak bérletet (fokozattól függően különböző időpontokban), Arany pártolóink elővásárlási napja március 24., Ezüst pártolóinké március 25., míg Bronz pártolóink március 29-én, kedden 10 órától élhetnek elővásárlási lehetőségükkel. A további információt és az időpontokat weboldalunkon találják.

Hogyan jelenik meg a támogatók neve a BFZ szezonfüzetében és weboldalán?

Támogatói klubunk tagjainak névsorát itt találja. Ha neve nem szerepel a listában, nem adta ehhez hozzájárulását. Ha Ön büszke a támogatására, és ennek szeretné itt is nyomát látni, bejelentkezés után engedélyezze ezt a személyes profiloldalán a Beállításaim fülön. A nyomtatott szezonfüzetünk lapzártája február 10. volt: neve abban az esetben szerepel a fokozatnak megfelelő helyen, ha eddig az időpontig befizette a támogatását. Amennyiben házastársa, partnere nevét is szeretné a névsorban látni, neki is engedélyeznie kell neve feltüntetését a weboldalunkon.

Amennyiben további felmerülő kérdései vannak, kérem, keressen bizalommal a tamogatoiklub@bfz-hu e-mail-címen vagy a +36 1 882 7671-es telefonszámon.

Köszönjük, hogy támogatásával segíti zenekarunk munkáját!