hun/ eng
keresés
kosaram
Vallalati tamogatas_webcover_2.jpg

Vállalati szponzoráció és partnerprogram

Különleges lehetőségek különleges cégeknek

A világ élvonalába tartozó BFZ bátran lép új utakra, közönsége értékeli a kísérletező kedvet, a sokszínűséget, a bátor társadalmi felelősségvállalást – így válhatott a Fesztiválzenekar Fischer Iván vezetésével a nemzetközi zenei élet egyik sikertörténetévé. Rendszeresen fellépünk a világ koncerttermeiben a Carnegie Halltól a Musikvereinig, de a külföldi sikerek mellett fő küldetésünk, hogy a társadalom minden rétegéhez eljuttassuk a zene szépségét. Hisszük, a muzsika képes összekötni különböző hátterű embereket, és visszaadja, amit a járvány elvett: a találkozást, a kapcsolódást, így segítve a gyógyulást. Muzsikusaink évente közel kétszáz koncertet adva 150 ezer emberhez viszik el élőben a csodát, online közönségünk pedig határtalan. Közös értékeink mentén vállalati partnereinkkel kölcsönösen előnyös együttműködéseket alakítunk ki. Zenekarunk sikere partnereink sikere is!

Mit ajánlunk vállalati partnereink számára?


A márka ismertségének és presztízsének növelése

Partnereink megjelenhetnek kiemelt koncerthelyszíneken, kiadványainkban, online felületeinken, ezzel növelve márkájuk ismertségét és presztízsét. A márkamegjelenések kapcsolódhatnak egy-egy koncerttípushoz vagy koncertközvetítéshez. Magas fokozatú partnereinket közösen kialakított marketing- és PR-kampánnyal is támogatni tudjuk.

Az ügyfélkör megtartása, kapcsolatépítés

Felejthetetlen koncertélményekkel, VIP-rendezvényekkel, ültetett vacsorákkal, egyedi zenei élménnyel, elit networking eseményekkel, tízezres hazai közönségünk elérésével a cégeket ügyfélkörük gondozásában és bővítésében is segíteni tudjuk. Legexkluzívabb VIP-eseményeink házigazdája zeneigazgatónk, Fischer Iván.

Munkavállalói elkötelezettség növelése

Számos lehetőséget kínálunk partnereinknek, hogy alkalmazottaikat különleges kulturális élményben részesíthessék: a koncertek után találkozhatnak zenészeinkkel, betekinthetnek a kulisszák mögé, vagy akár nemzetközi turnékra is utazhatnak a zenekarral. A klasszikus zene oldja a munkahelyi stresszt, motiválóan hat a munkavégzésre.

Befektetés a jövőbe

Átfogó oktatási programjainkon évente körülbelül hatezer gyermek és fiatal kerül közelebb a zenéhez. Kakaókoncertjeinken generációk nőttek fel, Hangszerkóstolóinkat budapesti iskolákban tartjuk, Zenevár rendezvényeinken a gyerekek meseszereplőként tehetnek utazásokat a muzsika világába. Ha a jövő generációja fontos cége számára, oktatási programjaink támogatása kiváló lehetőség.

A Budapesti Fesztiválzenekar sikere szponzoraink sikere is

A vállalati szponzorációt és partnerséget érintő ügyekben keressen minket az alábbi címen:

Petneházy Flóra
vállalatikapcsolatok-menedzser
flora.petnehazy@bfz.hu

Partnereink

Kiemelt támogatóink

A BFZ működésének állandóságát a Magyar Állam és Budapest Főváros támogatása biztosítja.

Stratégiai partnerek

Együttműködő partnereink

Rendezvényeink támogató partnerei

Médiapartnerek

Köszönjük a támogatást!