hun/ eng
keresés
kosaram
Vallalati tamogatas_webcover_2.jpg

Vállalati szponzoráció és partnerprogram

Különleges lehetőségek különleges cégeknek

Ahogy a BFZ sikerei mögött összetartó közösség és együttműködések sokasága áll, úgy a vállalati szférában is kapcsolatok és valós kapcsolódások segítenek az építkezésben és a kitűzött célok elérésében a nehezebb időszakokban is. Közösségünk erejét bizonyítja, hogy 2022-ben a BFZ lett Az Év Zenekara a Gramophone magazin szavazásán. Idén együttesünk negyvenedik születésnapját ünnepelhetjük; örömeinket, sikereinket és az ezekből származó előnyöket közönségünkkel, támogatóinkkal és partnereinkkel együtt élvezzük.

Várjuk vállalati partnereink között: legyen kiemelt szereplője jubileumi évadunknak és nemzetközi sikereinknek! Ha az Ön cége kiváló minőségre és folyamatos megújulásra törekszik, fontos számára a nyitottság és a társadalmi érzékenység, közösek az értékeink, és céljaink is azonosak lehetnek.

Mit ajánlunk vállalati partnereink számára?

Globális és hazai partnereink vállalati partnerprogramunk keretében új üzleti kapcsolatokat építhetnek, egyedi, személyre szabott marketingeszközökkel erősíthetik márkájukat, részesülhetnek a koncertek nyújtotta örömből és katarzisból, amivel munkavállalóikat és ügyfeleiket is ösztönözhetik. Segítve közösségi programjaink hosszú távú fenntartását, csatlakozhatnak azoknak a cégeknek a táborához, amelyek hozzájárulnak társadalmunk jólétéhez.

Társadalmi felelősségvállalás

A vállalati adományok segítségével országszerte több ezer emberhez juttatjuk el a zene örömét, támogatjuk a gyermekek zenével való ismerkedését. Közösségi és zenei nevelési programjaink beilleszthetőek a cégek társadalmi felelősségvállalási programjaiba, így együtt építhetünk egy olyan jövőt, ahol a klasszikus zene mindenki számára elérhető.

Hogyan adományozhat?

Működésünket pénz, termék vagy szolgáltatás adományozásával segítheti. Egyszeri adományozási szerződés keretében nyújtott támogatás esetén az adomány összegének 20 százalékával, tartós (minimum 4 éves) adományozási szerződés keretében nyújtott támogatás esetén az adomány összegének 40 százalékával csökkenthető a cég társasági adóalapja.

Exkluzív előnyök

Vállalati partnerprogramunk keretében számos szolgáltatást kínálunk, amelyek segítenek Önnek és cégének megvalósítani a kitűzött célokat a különböző üzleti kihívások során.

A márka ismertségének, presztízsének növelése

Legyen a BFZ valamelyik koncerttípusának szponzora egész éven átívelő, vállalati célokra szabott komplex marketing-együttműködés keretében!

Márkamegjelenés, reklámozás, termékelhelyezés

Lehetősége van hirdetések elhelyezésére online és nyomtatott kiadványainkban, a márka megjelenítésére, illetve kitelepülésre koncertjeinken, online kommunikációs együttműködésre közösségimédia-felületeinken, termékek és ajánlatok elhelyezésére a BFZ hírlevelében stb.

A munkavállalók elkötelezettségének erősítése

Próbalátogatást, felejthetetlen koncertélményt, ajándékutalványokat, backstage-bejárást, koncerthez kapcsolódó zárt körű fogadásokat, szervezetfejlesztési programokban való közreműködést kínálunk partnereinknek.

Az ügyfélkör gondozása, networking

Tervezze meg vállalata VIP-rendezvényeit, üzleti fogadásait egyedi zenei élménnyel, vagy foglaljon dedikált asztalt cége számára éves adománygyűjtő bálunkon!

Ha szívesen értesülne az aktuális megjelenési lehetőségekről, vagy adományozna a Fesztiválzenekarnak, keresse a BFZ vállalatikapcsolatok-menedzserét, Tófalvi Zselykét a +36 20 285 78 13-es telefonszámon, vagy a zselyke.tofalvi@bfz.hu e-mail-címen.

A Budapesti Fesztiválzenekar sikere szponzoraink sikere is

A vállalati szponzorációt és partnerséget érintő ügyekben keressen minket az alábbi címen:

Tófalvi Zselyke
vállalatikapcsolatok-menedzser
zselyke.tofalvi@bfz.hu

Partnereink

Kiemelt támogatóink

A BFZ működésének állandóságát a Magyar Állam és Budapest Főváros támogatása biztosítja.

Stratégiai partnerek

Együttműködő partnereink

Rendezvényeink támogató partnerei

Médiapartnerek

Köszönjük a támogatást!