hun/ eng
keresés
kosaram
Fischer Iván telefonál.jpg

Bérlet- és jegyinformáció

A Budapesti Fesztiválzenekar 2021–2022-es évadának aktuális bérleteit ide kattintva tekintheti meg.

A Budapesti Fesztiválzenekar 2020–21-es programja a Koncertek és jegyek főmenüben a Koncertnaptár menüpontból, vagy online koncertfüzetükből érhető el.

Bérlet- és jegyvásárlási lehetőségek

Bérletek a nagyközönség számára 2021. május 16., vasárnap 10:00 órától vásárolhatók. A Támogatói Klub tagjai és a BFZ Barátok hűségprogram Fortissimo szintű tagjai elővásárlási jogot élveznek.

A bérletben szereplő koncertekre a nagyközönség 2020. június 17., csütörtök 10:00 órától vásárolhat szólójegyeket vagy szabad bérletet. A Támogatói Klub Karmester körének tagjai, ezüst és arany mecénásai, illetve a BFZ Barátok hűségprogram Forte és Fortissimo szintű tagjai elővásárlási jogot élveznek.

Online vásárlás

Az online vásárlást nem terheli kezelési költség. Ha bérletét vagy jegyét online vásárolja meg, e-mailben e-bérletet, illetve e-jegyet küldünk Önnek (pdf). Kérjük, hogy a Kéretlen levelek (spam) mappákat is ellenőrizze! Az e-bérlet teljes értékű elektronikus bérlet, amely a bérlethez tartozó minden előadás megtekintésére jogosít. Kérjük, hogy környezetünk védelme érdekében ne nyomtassa ki elektronikus bérletét, illetve jegyeit: ha az e-mailen kapott pdf-fájlt lementi telefonjára, az elektronikus beléptetést végző helyszíneken (Müpa, Várkert Bazár) elegendő azt felmutatnia a bejáratnál. Ha erre nincs mód, nyomtassa ki e-bérletét, illetve e-jegyét, és ebben a formában mutassa fel! Ha e-bérletét szeretné papíralapú bérletre váltani, megteheti személyesen a BFZ titkárságán 2021. augusztus 31-ig.

Felhívjuk a figyelmét, hogy a SZÉP Kártyával és OTP Cafeteria Kártyával csak személyes vásárlás esetében lehetséges a fizetés.

Az évad során a bérletekhez kapcsolódó előadásokra vonatkozó információkat (koncertemlékeztetők, műsorváltozás, jegyvisszaváltási információk elmaradó koncertek esetén, streamjegyek linkje stb.) minden esetben a bérletvásárló vásárláskor megadott e-mail-címére küldjük. Kérjük, amennyiben Ön a barátai, ismerősei számára is vásárolt bérletet, ezeket a tájékoztató leveleket minden esetben továbbítsa bérlettársai számára!

Extra lehetőségek

Szabadbérlet

A szólójegy-értékesítés júniusi indulásakor „szabad bérlet” vásárlásra is lehetőséget biztosítunk: Ön választhatja ki, melyik 5–10 előadás szerepeljen bérletében. A kedvezmény a szólójegyek árához képest 15–20 százalékos is lehet, ami abban az esetben érvényesíthető, ha egy tranzakción belül helyezi a kosárba a kiválasztott jegyeket.

Kerekes székes vendégek

Kerekes székes látogatóink a rendelkezésre álló helyek függvényében legkésőbb az adott koncert előtt egy héttel ingyenes jegyet igényelhetnek a rendeles@bfz.hu e-mail-címen. Egy kísérő 50%-os kedvezményre jogosult.

Részletfizetés

Bérleteinket két részletben is megvásárolhatja; ebben az esetben kezelési költséget számítunk fel, melynek összege a teljes vételár 5 százaléka. Bérletét a második részlet kiegyenlítésekor kapja kézhez. A fizetés határideje 2021. augusztus 31. A részletfizetés csak személyesen, a BFZ titkárságán igényelhető.

Fricsay családi bérlet

Ha Fricsay bérletet vásárol, a gyerekek 50 százalékos kedvezménnyel élvezhetik koncertjeinket. A konstrukció két felnőtt és minimum egy gyerek bérletvásárlása esetén vehető igénybe. A kedvezmény a BFZ titkárságán érvényesíthető a gyermek(ek) személyi igazolványának felmutatásával.

Jegyárak

Jegyárak (Ft) Prémium kategória I. kategória II. kategória III. kategória IV. kategória V. kategória VI. kategória
Budapest Kongresszusi Központ 19 500 15 500 11 000 9 800 6 900 5 500 3 300
Müpa, BBNH 15 500 11 000 9 800 6 900 5 500 3 300
Haydn–Mozart-sorozat, Barokk koncertek, Concertino sorozat 12 200 9 000 7 800 5 500 4 400 3 300
Kortárs koncert –
Budapest Music Center
4 400
Maraton –
Müpa
1 500
Midnight Music –
Várkert Bazár
2 000
Kamarazene –
BFZ Próbaterem
3 500
Kakaókoncertek –
BFZ Próbaterem
3 000

A Budapesti Fesztiválzenekar fenntartja az időpont-, műsor és szereplőváltoztatás jogát.

Online ügyfélszolgálat

Várjuk megkeresését az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

  • Telefonon:
    +36 1 489 43 30; +36 1 489 43 32; +36 1 882 76 71
  • E-mailben:
    rendeles@bfz.hu

KEDVES KÖZÖNSÉGÜNK!

Kerüljék el a vásárlást a Viagogo oldalon!

Többen is felhívták a figyelmünket arra, hogy a www.viagogo.com/hu weboldalon az általunk kínált árak sokszorosáért árulják a Budapesti Fesztiválzenekar hangversenyeinek jegyeit.

A fent említett weboldallal semmilyen szerződéses kapcsolatban nem állunk, az ottani árak meghatározására nincs befolyásunk.

Ne hagyják magukat megkárosítani!

Amennyiben jegyet szeretnének vásárolni koncertjeinkre, azt legegyszerűbben továbbra is a bfz.hu oldalon keresztül tehetik meg online, kezelési költség nélkül, vagy személyesen a Budapesti Fesztiválzenekar titkárságán és a helyszíni jegypénztárakban.