hun/ eng
keresés
kosaram
Hogyan vásárolhatom meg a bérletemet online?

Hogyan vásárolhatom meg a bérletemet online?

Kedves Közönségünk!

Mindenekelőtt szeretnénk megköszönni azt a végtelen rugalmasságot és türelmet, amivel felénk fordultak az elmúlt nehéz időszakban. Rengeteg új helyzettel szembesültünk mi is, amiben nagyon sokat segített az Önök támogatása.

Idén a világméretű járványhelyzet miatt, az Önök egészségének védelme érdekében nem lesz lehetőség a személyes bérletvásárlásra – bérleteiket csak online vehetik meg. Fontos, hogy nálunk a bérletvásárlás teljesen biztonságos, senkit nem érhet anyagi kár. Ha lesz olyan koncertünk, amelyet a világjárvány miatt le kell mondanunk, a bérlethányadot visszatérítjük.

JEGY- ÉS BÉRLETINFORMÁCIÓ

Tudjuk, hogy vannak, akiknek az online vásárlás nehézséget okoz, ezért segítségképpen összeállítottunk egy részletes útmutatót, amit követve sikeresen hozzájuthatnak bérleteikhez.

 1. Nyissa meg böngészőjét – lehetőleg Google Chrome-ot vagy Firefoxot használjon –, és írja be a www.bfz.hu címet, majd lépjen be profiljába, vagy amennyiben még nincs fiókja és szeretne, hozzon létre egyet a „Regisztráció” gombra kattintva. A „Belépés/Regisztráció” gomb a jobb felső sarokban található. Regisztráció nélkül is vásárolhat, vendégvásárlóként.
 2. Kattintson a „Koncertek és jegyek” menüpont alatt található „Bérletek 2020–21” menüpontra
 3. A „Bérletek 2020–21” menüpontnál találja felsorolva a következő évadunk bérlettípusait
 4. Az Ön által kiválasztott bérlettípusra kattintson rá, és listázva megtekintheti, hogy az adott bérlet milyen előadásokat tartalmaz
 5. Amennyiben a számítógépén nem jön fel azonnal a nézőtér, nyomja meg a klaviatúra felső sorában lévő „F5” gombot (Macintosh esetében a Command+R gombokat), amely az Ön által megnyitott oldalt frissíti.
 6. Amennyiben szeretne a vásárláshoz tovább haladni, kattintson a „Bérletvásárlás” gombra
 7. A Bérletvásárlás gomb után megjelenik a Bérlet alapnézőterének (a bérlethez tartozó legnagyobb nézőterű koncertterem) képe, itt tudja kiválasztani, mely helyekre szeretne ülni
 8. Kérjük, amennyiben erre jogosult, ne felejtse el kiválasztani bónuszkoncertjeit is
 9. A helyek kiválasztása után kattintson a „Kosárhoz” gombra, majd kérjük, írja be adatait
 10. Az adatok megadása után kérjük, fizessen bankkártyájával. Javasoljuk a Simple Pay fizetési lehetőséget. Fizetéskor, az ellenőrző kód megadása után, kérjük, ne feledjék megnyomni a jóváhagyás gombot.
 11. Megvásárolt e-bérleteit megtekintheti a profiloldalán a „Jegyeim” menüpont alatt, és innen töltheti le, illetve nyomtathatja ki bérleteit. (A telefonra letöltött e-bérlet teljes értékű elektronikus bérlet, felmutatható a koncertek előtt a bejáratnál).
 12. E-bérletét letöltheti e-mailes postafiókjából is, amit közvetlenül a vásárlás után küldünk el az Ön által megadott e-mail-címre.

Felhívjuk figyelmüket, hogy az online bérletvásárlás során virtuális sorban állás várható, a vásárlók között a rendszer automatikusan sorszámot oszt ki. A nézőtéren egy adott helyre egyszerre csak egy vendég vehet bérletet, két ügyfél nem választhatja ki egyszerre ugyanazt a helyet. Az így kialakuló várakozási idő ne vegye el a kedvét, előre is köszönjük a türelmét!

Ha elakadnak, vagy bármilyen kérdésük adódna, keressenek minket az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

 • Telefonon:
  +36 1 489 43 30; +36 1 489 4331; +36 1 489 43 32
  Bővítettük telefonon elérhető kollégáink létszámát, hogy jobban segíthessünk Önnek az online bérletvásárlás folyamatában. Május 28-tól az alábbi telefonszámokon is elérhetőek leszünk:
  +36 1 489 43 38; + 36 1 882 76 75
 • E-mailen:
  rendeles@bfz.hu
 • Bérletértékesítés a Támogatói Klub tagjainak:
  Deák Zsuzsanna: +36 1 882 76 71; tamogatoiklub@bfz.hu


Köszönjük, hogy minket választottak!

BFZ, az Önök zenekara