hun/ eng
keresés
kosaram
Éjféli randevú

Éjféli randevú

Horváth Alexnek és feleségének, Köves Petrának egy Midnight Music-koncert volt az első igazi randiprogramja. A közös estéből közös élet lett, azóta két szépséges gyermeket nevelnek együtt. Ünnepeljük zenekarunk 40. születésnapját BFZ-történetekkel – fogadják szeretettel sorozatunk következő részét!

Történetünkhöz hozzátartozik, hogy a Fesztiválzenekart már a feleségemmel való találkozásunk előtt is ismertem, többször jártam a koncertjeiken. Én is zenélek: zongorázom, csellózom, néha a barátaimmal kamarazenélünk is, a feleségem pedig gitározik.

Megismerkedésünk után nem sokkal – egy borfesztiválon történt a Városligetben – nézegettem, milyen közös programot válasszak a következő hétvégére. Így találtam rá egy Midnight Music-koncertre a Várkert Bazárban.

Odavittem Petrát, ott készült az első közös fotónk, ahogy a padlón ülve várjuk, hogy beengedjenek. Végül kaptunk helyet, találtunk babzsákot is. Úgy emlékszem, jól elfértünk ketten egy babzsákon, összebújva ültük végig a koncertet. Mahlert játszottak, nagyon élveztük. Három és fél éve házasodtunk össze, a koncert óta két gyermekünk is született.

A fotót Máté Gábor készítette.