hun/ eng
keresés
kosaram
STA_5543.jpg

Program

Ízelítő a 2021–22-es szezon programjaiból Fischer Iván kommentárjával.

A koncerten részt venni csak védettségi igazolvánnyal lehetséges.

Közreműködők

Vezényel

További információ

Az esemény körülbelül 1,0 óra hosszúságú.

Az eseményről

Magunk mögött hagyva a koronavírus-járványt, a korábbi évekhez hasonlóan idén augusztusban végre újra nagyszabású, ingyenes szabadtéri koncerttel készülünk a zenebarátok számára. Szezonnyitó hangversenyükön, amelynek helyszíne ezúttal a Tabán lesz, Fischer Iván és a BFZ muzsikusai az új évadban elhangzó zeneművekből adnak ízelítőt – de hogy mely darabok hangzanak majd el, az maradjon meglepetés! Az eseményről természetesen nem hiányozhatnak a már jól ismert BFZ-s papírszékek sem, amelyeket emlékként akár dedikáltathatják Fischer Ivánnal, és haza is vihetnek.

Az eseményen 2021–22-es évad koncertjeinek műsorából népszerű és kevésbé ismert zeneművek egyaránt elhangzanak, amelyekről Fischer Iván – előzetest adva Iván mesél sorozatunkból is – számos érdekességet oszt majd meg a közönséggel.

A tömegközlekedéssel is könnyedén megközelíthető helyszínen a hangverseny előtt 17:30-tól vagy akár koncert alatt bérletek és jegyek is válthatók – ne feledjék, SZÉP-kártyával is fizethetnek! A bérletet és jegyet vásárlók, valamint mindazok, akik már korábban bebiztosították helyüket az új évadra, és felmutatják bérletüket vagy a 2021–22-es szezon bármely eseményére szóló koncertjegyüket a helyszínen, előnyt élveznek az ültetésnél, hogy a lehető legnagyobb kényelemben, különleges vendégként hallgathassák a koncertet.

Töltsenek egy kellemes nyári estét a BFZ-vel a szabadban!

A rendezvényen való könnyű eligazodáshoz, kérjük, használják a lenti térképet, amely ide kattintva le is tölthető.

TABÁN TÉRKÉP A4.jpg

Teljes leírás