hun/ eng
keresés
kosaram
A BFZ egészségügyi szabályai a koronavírus-járvány idején

Közlemény

A BFZ egészségügyi szabályai a koronavírus-járvány idején

Kedves Közönségünk! Mindent megteszünk annak érdekében, hogy koncertjeinken biztonságban érezhessék magukat, de ehhez az Önök együttműködésére is szükség van. Ezért az alábbi szabályok betartására kérjük Önöket:

  1. A Budapesti Fesztiválzenekar hangversenyeit csak tünetmentes nézők látogathatják. Kérjük, csak akkor jöjjön el koncertünkre, ha teljesen egészségesnek érzi magát. A testhőmérsékletet a közönség egészségének védelme érdekében belépéskor ellenőrizzük. Ha a mért hőmérséklet 37,4 fok vagy annál több, 10 perc elteltével újabb mérést végzünk, mely alapján eldől, beléphet-e próbatermünkbe. Amennyiben nem léphet be, jegye vagy bérlethányada árát visszatérítjük, melyet a rendeles@bfz.hu e-mail-címen érvényesíthet.
  2. A kezeket a koncertterembe történő belépés előtt az ajtóknál mindenkinek fertőtlenítenie kell a kihelyezett érintésmentes kézfertőtlenítőknél.
  3. Az előcsarnokban és a koncertteremben is kötelező a maszk viselése, amelynek a szájat és az orrot is takarnia kell. Kakaókoncertjeinken 6 éves kor fölött kötelező a maszk viselése.

A BFZ mindent megtesz közönsége biztonsága érdekében: a koncertteremként is funkcionáló próbatermünkben minden hangverseny előtt fertőtlenítjük a mosdók, pultok, kilincsek felületeit és szellőztetjük a termet. A zenekarnál kizárólag tünetmentes dolgozók és muzsikusok vehetik fel a munkát.

Próbatermünkön kívüli koncertjeinken mindig az adott hangversenyterem szabályai érvényesek.

A Müpa szabályzatát itt találják.

A Zeneakadémia aktuális szabályzatát itt találják.

Vigyázzanak magukra, vigyázzanak egymásra!