hun/ eng
keresés
kosaram
BFZ_advent-1700.jpg

Karácsonyi vásár

Program

10.00-19.00 Karácsonyi vásár az Aulában

12.00 Egy nő és egy férfi – zenés irodalmi összeállítás Polónyi Ágnes hárfaművész és Gyabronka József színművész különleges előadásában. Jegyvásárlás és részletes program

15.00 A Vasárnapi kamarazene főpróbája – a részvétel ingyenes

17.00 Vasárnapi kamarazeneJegyvásárlás és részletes program

További információ

Az esemény körülbelül 9,0 óra hosszúságú.

Az eseményről

Helyszín: 1034 Budapest, Selmeci utca 14. (a Budapesti Fesztiválzenekar próbaterme)

Hangolódjon a karácsonyra, élvezze a közösség és a zene varázsát BFZ karácsonyi vásárán!

Mivel várjuk?

Szerezze be családja, barátai ajándékát egy helyen, kényelmesen, rohanás nélkül. Válogasson kézműves kincseink között, fedezze fel az egyedi design alkotásokat, és lepje meg szeretteit különleges kozmetikumokkal, gyönyörű ékszerekkel és válogatott gasztronómiai finomságokkal! A vásár mellett szívmelengető zenei programokkal várunk minden érdeklődőt!

A belépés ingyenes, a zenei-irodalmi programokra azonban jegyváltás szükséges.

Programok

10.00-től az Aulában

A szicíliai Miceli Farm vegán élelmiszerkülönlegességeivel érkezik, a Pannonhalmi Főapátság kozmetikumait és gasztronómiai termékeit hozza, a Lucky Shepherd desing termékeket, a Molnár Méhészet Jászberény mézeit és méhészeti termékeit, a Mulberry Leaf kézzel készült sáljait, a Pagony Kiadó gyerekkönyveit és társasjátékait. Egyedi ékszereit mutatja meg Bíró András, Égi Marcell, Jermakov Kata, és Lázár Veró.

12.00-től a próbateremben

Egy nő és egy férfi – zenés irodalmi összeállítás Polónyi Ágnes hárfaművész és Gyabronka József színművész különleges előadásában.

Jegyvásárlás és részletes program

15.00-től a próbateremben

A Vasárnapi kamarazene főpróbája ezúttal nyilvános. Ha kicsit megfáradt az ajándékok keresgélésében, hallgasson bele, hogyan készülnek a BFZ zenészei a fellépésükre, miként egyeztetik az utolsó finom részleteket egy Bach-, Mozart-, vagy Kodály mű előadásához.

A főpróbán a részvétel ingyenes, de a művészekre való tekintettel a terembe bemenni és onnan kijönni az egyes műveknek szentelt próbaszakaszok között lehet. Megértését köszönjük!

17.00-től a próbateremben

Vasárnapi kamarazene – a BFZ muzsikusainak kamarakoncertje

A koncert első felében Johann Sebastian Bach c-moll passacaglia-ja (Martos Attila átiratában), és Wolfgang Amadeus Mozart 14. (G-dúr) vonósnégyese hangzik el. A szünet után művészeink Kodály Zoltán Szerenád két hegedűre és brácsára című darabját, majd Dohnányi Ernő 1. (c-moll) zongoraötösét szólaltatják meg.

Jegyvásárlás és részletes program

Nagy szeretettel várjuk!

Közelgő események