hun/ eng
keresés
kosaram
NA20230603_091.JPG

Program

Marc Antoine Charpentier:
Te Deum – Prelude

Scott Joplin:
The Entertainer

George Gershwin:
Love is Here to Stay

Paul A. Nagle:
Jive for Five

Scott Joplin:
Gladiolus Rag

Tom Turpin:
Harlem Rag

Wilke Renwick:
Tánc

Csikota Gergely, Póti Tamás (trombita), Szőke Zoltán (kürt), Sztán Attila (harsona), Bazsinka József (tuba), Bazsinka Mihály (szaxofon), Herboly László (ütőhangszerek)

További információ

Az esemény körülbelül 20 perc hosszúságú.

Az eseményről

Színes zenei nevelési programjával a Budapesti Fesztiválzenekar azért dolgozik, hogy életre szóló élménnyé tegye a zenével való találkozást minden gyerek számára. Tevékenységünk egyik fontos pillére a Zenei vásár és családi nap, amelyet legközelebb június 15-én rendezünk meg az Aquincumi Múzeum és Régészeti Parkban.

Az egész napos rendezvényen zenés programok, kézműves foglalkozások, tánc és rengeteg játék várja a gyerekeket. Lesz Zenevár, Kakaókoncert és Hangszerkóstoló a kicsiknek, a felnőtteket pedig kamarakoncertekkel várjuk.

A Fővárosi Önkormányzat által támogatott ingyenes rendezvényünkön a bérletek mellett már a 2024–25-ös évadra szóló jegyeink is megvásárolhatók, akár Kakaókoncertekre, akár a nemzetközi sztárokat felvonultató nagyzenekari hangversenyekre.

A koncerteket a múzeum különböző helyszínein tartjuk meg.

Az új évad szezonfüzetét itt, a bérleteket itt találják. Áraink és további információ jegyeinkről és bérleteinkről ezen az oldalon.

Teljes leírás