hun/ eng
keresés
kosaram
NA20230603_091.JPG

Program

Tarquinio Merula:
La pedrina, Op. 12, No. 2

La cattarina, Op. 12, No. 10

Marco Uccellini:
Sonata seconda a violino solo detta La Luciminia contenta, Op. 4

Andrea Falconieri:
L’Eroica

Eredics Salamon (furulya), Oláh Gyöngyvér, Gulyás Emese (barokk hegedű), Kertész György (barokk cselló), Sipos Csaba (barokk bőgő), Tokodi Gábor (lant, barokk gitár), Polónyi Ágnes (arpa doppia), Herboly László (ütőhangszerek)

További információ

Az esemény körülbelül 20 perc hosszúságú.

Az eseményről

Színes zenei nevelési programjával a Budapesti Fesztiválzenekar azért dolgozik, hogy életre szóló élménnyé tegye a zenével való találkozást minden gyerek számára. Tevékenységünk egyik fontos pillére a Zenei vásár és családi nap, amelyet legközelebb június 15-én rendezünk meg az Aquincumi Múzeum és Régészeti Parkban.

Az egész napos rendezvényen zenés programok, kézműves foglalkozások, tánc és rengeteg játék várja a gyerekeket. Lesz Zenevár, Kakaókoncert és Hangszerkóstoló a kicsiknek, a felnőtteket pedig kamarakoncertekkel várjuk.

A Fővárosi Önkormányzat által támogatott ingyenes rendezvényünkön a bérletek mellett már a 2024–25-ös évadra szóló jegyeink is megvásárolhatók, akár Kakaókoncertekre, akár a nemzetközi sztárokat felvonultató nagyzenekari hangversenyekre.

A koncerteket a múzeum különböző helyszínein tartjuk meg.

Az új évad szezonfüzetét itt, a bérleteket itt találják. Áraink és további információ jegyeinkről és bérleteinkről ezen az oldalon.

Teljes leírás