hun/ eng
keresés
kosaram
Tanácsadónk, Simon Anita az év menedzserei között

Hír

Tanácsadónk, Simon Anita az év menedzserei között

2024. május 25-én adta át éves elismeréseit a Menedzserek Országos Szövetsége. Örömteli hír számunkra, hogy Simon Anita, Erdődy Orsolya menedzser-igazgató tanácsadója elnyerte az Év Menedzsere a Környezettudatos Gazdaságért Különdíjat.

A szövetség a különdíjat a Linde Gáz Magyarország támogatásával ítélte meg. Díjazott tanácsadónk így fogalmazta meg érzéseit az ünnepélyes átadó után a Facebookon.

"Díjat kapni jó érzés. Jó érzés végiggondolni az oda vezető-, szárnyalásal és a magától érthetődő bukásokkal tarkított utat is. Arra is lehetőség ez, hogy végiggondoljuk kinek köszönhetjük, mert vannak sokan, akiknek külön is kell💚. A végén a lényeg az, hogy magunkra is büszkék legyünk és megéljük a pillanatot💚. Megtiszteltetés volt tegnap 🏆 a Menedzserszövetség és a Linde Gáz Magyarország közös Év Menedzsere a Környezettudatos Gazdaságért Különdíj 2023. évi kitüntetettjének lenni. Nagyon köszönöm💚 és gratulálok minden díjazottnak!"

Simon Anitát néhány hónapja egy interjúval is bemutattuk a BFZ Magazin olvasóinak, a beszélgetést itt találják.

Simon Anita a különdíjjal

Simon Anita, a Menedzserszövetség és a Linde Gáz Magyarország közös Év Menedzsere a Környezettudatos Gazdaságért Különdíj 2023. díjazottja

Az egyedi díjat Botos Péter Ferenczy-díjas üvegművész tervezte, a fotót Pejkó Gergő készítette.