hun/ eng
keresés
kosaram
Ünnepi kórustagok kerestetnek!

Ünnepi kórustagok kerestetnek!

A Budapesti Fesztiválzenekar idén ünnepli 40. születésnapját. Hagyományos karácsonyi koncertünk, a Titokkoncert ezúttal különleges jubileumi születésnapi hangverseny lesz, 2023. december 26-án a Budapest Kongresszusi Központban. A zene ünnepén nemcsak a zenekar mutatja meg magát, de hűséges, elkötelezett közönségünknek is különleges szerepet szánunk.

A kivételes programban szeretnénk egy amatőrökből álló kórust is bevonni a közös muzsikálásba – egy kevésbé ismert, zenekari kísérettel megszólaló darab előadásához. Hogy melyikhez? Az még titok.

Szeretne nemcsak hallgatója, de résztvevője is lenni a Fesztiválzenekar műsorának? Szeret énekelni, és kész lenne eljárni a próbákra? Örömmel várjuk jelentkezését a jelentkezési lap kitöltésével!

A próbák helyszíne: A BFZ próbaterme (1034 Budapest, Selmeci u. 14.)

A próbák időpontja: november 14., 21., 28., december 5. és 12. (mindig keddi napokon 18.00-20.30)

A próbákon a részvétel kötelező.

Fontos: a kórusban éneklőknek is meg kell vásárolniuk jegyüket a december 26-i koncertre, ha a fellépésükön túl be szeretnének ülni a nézőtérre. Korlátozott számú jegyet különítettünk el, amelyeket a kórustagok maguknak és kísérőjüknek vehetnek meg, ezeket az utolsó kóruspróba után, december 12-én lehet majd átvenni.

Jelentkezési határidő: 2023. október 31.

A jelentkezési lapot itt tudják kitölteni.

Örömmel várja ünnepi kórusának tagjai közé a Budapesti Fesztiválzenekar!