Budapest Kongresszusi Központ, Budapest

Budapest - 1123 Budapest, Jagelló út 1–3.

TP2_07231
Megközelítés:

A Budapest Kongresszusi Központban (BKK) rendezett koncertjeink kapcsán elsősorban azt ajánljuk, hogy a BKK-t tömegközlekedéssel közelítsék meg, erre az alábbi lehetőségeik vannak:

  • 61-es vagy 17-es villamossal a Csörsz utca vagy BAH csomópont megállóig
  • 8E, 108E, 110, 112 jelzésű buszokkal a BAH csomópont megállóig
  • 212-es busz a BAH csomópont megállóig
  • 139, 140, 140A, 142 jelzésű a BAH csomópont megállóig
Parkolás:

Amennyiben autóval terveznek jönni, kérjük számítsanak rá, hogy a be- és kiállásnál torlódás várható, illetve az utólagos fizetés során lehetséges, hogy várakozniuk szükséges. Hogy ennek esélyét minél inkább csökkentsük, az alábbiakban összefoglaltuk a közeli parkolási lehetőségeket:

  • MOM Sport Jagelló úti, a Gesztenyés-kerthez közelebbi parkolója. Fizetés: minden megkezdett óra után 400 Ft, a parkolóban található automatánál. Itt elvesztett jegy opciót is lehet nyomni, amivel ki lehet fizetni a jegyet, akár a szünetben is, így a koncert végén gyorsabban ki tudnak hajtani.
  • Budapest Kongresszusi Központ Jagelló úti, az Alkotás utcához közelebbi parkolója. Fizetés: 400 Ft/óra, a parkolóban kihelyezett automatánál készpénzzel és kártyával, a Novotel Budapest City recepcióján készpénzzel és kártyával, illetve mobilapplikációval, amelyre a bejárati sorompón elhelyezett matrica is felhívja a figyelmet. Amennyiben a Novotelben való fizetést választják, a szálloda alsó bejárata a parkolóból, a Gesztenyés Parkon keresztül közvetlenül is megközelíthető.
  • A fentieken felül a MOM Park Bevásárlóközpont (Csörsz utca és Alkotás út felől) és a Larus Étterem és Rendezvényközpont (Jagelló út felől) mélygarázsaiban is tudnak parkolni.