hun/ eng
keresés
kosaram

Kedves Közönségünk!

A koronavírus elleni védekezés érdekében hozott kormányrendeletet betartva le kellett mondanunk a következő időszakra tervezett hangversenyeinket. Egyes koncertjeinket azonban online közvetítjük, hogy ezekben a nehéz időkben se maradjanak BFZ-élmények nélkül.

Örömmel értesítjük Önöket, hogy a BFZ a mostantól minden jegy- és bérlettulajdonos számára automatikusan biztosítja az online koncertekhez való hozzáférést. A koncert előtt levélben elküldjük Önöknek a belépést biztosító linket, amelyen a közvetítéshez csatlakozhatnak – egy linket csak egy eszközön tudnak használni. Felhívjuk figyelmüket, hogy az élő közvetítés dátuma és időpontja eltérhet a megvásárolt bérletben szereplő, eredeti koncertidőponttól, felvételről azonban koncertjeink 72 órán keresztül visszanézhetőek.

Természetesen lehetőségük van kérni jegyük vagy bérlethányaduk árának visszatérítését is, amelyet az alábbi adatlap kitöltésével jelezhetnek felénk. Az ügyintézés gyors lebonyolítása érdekében az elmaradó koncert időpontja utáni 15. napig várjuk visszajelzésüket.

Ha úgy döntenek, hogy nem élnek a visszatérítés lehetőségével, azzal a Budapesti Fesztiválzenekar működését támogatják. Támogatásukat arra fordítjuk, hogy minél több online zenei élményt hozzunk létre közönségünk számára mindaddig, amíg nem találkozhatunk személyesen.